• Slide and Freeze la Arena Platos

  După un sezon plin de evenimente, Arena Platoş pregăteşte o nouă ediţie a Slide and Freeze.


  Duminică, 15 martie 2015, la Arena Platoş schiorii şi snowboarderii īntāmpină primăvara cu o mică bălăceală, īntr-un concurs deja cu tradiţie. Īn cadrul Slide and Freeze, participanţii se vor īntrece īntr-un bazin de 1,5 metri adāncime, īn trei probe, care mai de care: Slide, Best Trick și Construcții.

  La categoria Slide pot concura toți schiorii și snowboarderii care cred că pot traversa īn viteză suprafața apei. Pe măsură ce vor avansa īn probă, linia de start va fi tot mai aproape de bazin, astfel īncāt și viteza de acvaplanare să fie mai mică.


  Categoria Best Trick este singura īn care concurenții nu au nicio șansă să nu se ude, avānd īn vedere că juriul va puncta spectaculozitatea saltului și dificultatea acrobației, și nu acvaplanarea.

  Cea mai amuzantă și spectaculoasă categorie va fi cea īn care concurenții vor trebui să coboare pārtia și apoi să acvaplaneze pe suprafața lacului īntr-o „construcție” de inspirație proprie. Cea mai haioasă și mai elaborată va cāștiga premiul cel mare.

  Concursul va īncepe la ora 13:00, iar concurenții se pot īnscrie, īn ziua concursului, īn apreski, īncepānd cu ora 10:00, sau īn avans, pe adresa de e-mail concurs@arenaplatos.ro.

  Vreţi să vedeţi cum a fost la Slide and Freeze 2013?


  Şi de data asta vom avea reprezentanţi virusaţi, aşa că abia aşteptăm să le vedem pozele şi filmările. No pressure, no pressure...
SEO by vBSEO