• Slide and Freeze la Arena Platos

  După un sezon plin de evenimente, Arena Platoş pregăteşte o nouă ediţie a Slide and Freeze.


  Duminică, 15 martie 2015, la Arena Platoş schiorii şi snowboarderii întâmpină primăvara cu o mică bălăceală, într-un concurs deja cu tradiţie. În cadrul Slide and Freeze, participanţii se vor întrece într-un bazin de 1,5 metri adâncime, în trei probe, care mai de care: Slide, Best Trick și Construcții.

  La categoria Slide pot concura toți schiorii și snowboarderii care cred că pot traversa în viteză suprafața apei. Pe măsură ce vor avansa în probă, linia de start va fi tot mai aproape de bazin, astfel încât și viteza de acvaplanare să fie mai mică.


  Categoria Best Trick este singura în care concurenții nu au nicio șansă să nu se ude, având în vedere că juriul va puncta spectaculozitatea saltului și dificultatea acrobației, și nu acvaplanarea.

  Cea mai amuzantă și spectaculoasă categorie va fi cea în care concurenții vor trebui să coboare pârtia și apoi să acvaplaneze pe suprafața lacului într-o „construcție” de inspirație proprie. Cea mai haioasă și mai elaborată va câștiga premiul cel mare.

  Concursul va începe la ora 13:00, iar concurenții se pot înscrie, în ziua concursului, în apreski, începând cu ora 10:00, sau în avans, pe adresa de e-mail concurs@arenaplatos.ro.

  Vreţi să vedeţi cum a fost la Slide and Freeze 2013?


  Şi de data asta vom avea reprezentanţi virusaţi, aşa că abia aşteptăm să le vedem pozele şi filmările. No pressure, no pressure...
  SEO by vBSEO