• Un weekend de evenimente la Ski Resort Transalpina

  Ski Resort Transalpina a pregătit un weekend plin, ce nu implică inimioare, ursuleţi de pluş şi declaraţii siropoase, fiţi pe pace.


  Sâmbătă, 14 februarie, va avea loc cea de-a treia ediţie a Cupei Transalpina la slalom uriaş, dedicată copiilor amatori, cu vârste între 4 şi 18 ani. Participanţii vor fi împărţiţi în şase categorii de vârstă şi vor concura pe pârtia teleschi 1, într-o singură manşă. Ocupanţii locurilor 1, 2 şi 3 de la fiecare categorie vor fi răsplătiţi cu medalii, diplome şi premii, fiecare concurent primind la final o diplomă de participare.


  Şi nu doar cei mici vor avea parte de distracţie la Ski Resort Transalpina.

  Adrenalin Mountain Park şi Monster Energy au pregătit Hangmen Team Battle, o bătălie în care perechi de câte un snowboarder şi un schior se vor înfrunta în trickuri într-o luptă epică, subliniată dramatic de muzica lui Vlad Dobrescu.

  Deznodământul va fi apoteotic, cu Transalpina Dub Avalanche. Kaya Foundation din Bucureşti, Genmaica din Cluj şi Kaze din Iaşi, alături de cei mai cunoscuţi selectori de muzică dub-reggae din ţară vor face munţii să răsune.
  ciubaka likes this.
SEO by vBSEO