• Oslea Hiride 2015

  Pentru majoritatea freeriderilor, Oslea este highlightul sezonului şi iată că se apropie şi ediţia 2015.


  În 28 februarie, la Uricani, judeţul Hunedoara, în masivul Oslea, concurenţii vor munci pentru coborâre, Oslea Hiride fiind singurul concurs din ţară la care se punctează şi urcarea, nu doar coborârea. Toţi participanţii sunt cronometraţi pe traseul de urcare de 3,5 kilometri, ce porneşte de la 1.300 de metri şi ajunge până la 1.940 de metri în creastă.


  Competiţia se adresează celor cu experienţă în freeride, fie ei schiori sau snowboarderi, fiecare disciplină având câte patru categorii: feminin open, masculin open, feminin pro, masculin pro.
  La urcare se punctează timpul - punctaj maxim pentru primul sosit, punctaj descrescător pentru fiecare participant ajuns ulterior, iar la coborâre, cele patru criterii evaluate de doi arbitri sunt: linie, air & style, fluidity, control technique.

  Bineînţeles că se lasă şi cu un party adevărat, aşa cum trebuie după atâta muncă. Vom avea şi câţiva virusaţi să ne reprezinte, dar până atunci avem un teaser de toată minunăţia!

  liviu_b likes this.


  Comentarii 2
  1. Avatarul lui alexoffroad
   Am dat un ochi la lista participantilor aici oslea-hiride-2015/participanti si am vazut ca e plin de virusati Sa le tinem pumnii si sa speram ca vom avea rezultate bune de sarbatorit!
   alexoffroad
  1. Avatarul lui tomcat_ct
   cateva poze de pe la Oslea

   https://www.flickr.com/photos/118680...7648948456544/
   tomcat_ct  SEO by vBSEO