1. concurs-intalnire on piste-skivirus 2009?

    sal, sunt sigur ca nu este noua ideea, dar intreb si eu...
    Forumul este excelent dpdv al informatiilor, adm., moderatori, participare, dar se poate , cred eu mai bine chiar si pentru cei circumspecti in ceea ce priveste o actiune comuna de promovare(am semnat petitia?..da), promovare printr-o intalnire/concurs intr-o statiune din....Romania(as propune Sinaia-Valea Dorului , cu invitati speciali @bruder_gio si @omulrau...vb. serios)
    Ideea unei comunitati(diversificate dpdv al varstei, locatiilor,persoanelor...etc)cu participare efectiva si distractiva la fata locului ar putea pune pe ganduri autoritatile si persoanele responsabile?Se prea poate.
    Concursurile se pot desfasura , cred eu pe grupe, f/b,amestecat sau normal nivel de experienta...
    Astept cu interes ideei, pareri pro/contra...si mai ales parerile adm

  2. Avatarul lui bruder_gio
    As participa cu placere, dar momentan nu am echipament de tura, pentru ca in Sinaia o sa merg in doua cazuri: 1. Cand se modernizeaza, 2. cand o sa am echipament de tura. Cum varianta 1 e foarte putin probabila, o sa fiu incantat sa-mi iau echipament de tura, pentru ca asta e singura solutie de a practica acest sport intr-un mod onorabil in Romania. Ar fi mult mai frumos cred eu sa facem o iesire cu echipare de tura in masivul Ciucas sau prin alte parti. Chiar vroiam sa propun ideea asta, dar in momentul de fata nici eu nu am echipamentul. Ar putea fi mult mai benefic sa le aratam celor cu partii ca exista si alternative si ca o sa ramana cu buza umflata (adica cu pantofarii) daca nu se misca mai cu talent. Precum am spus, sunt onorat sa particip la intalniri si orice alte activitati unde pot sa cunosc noi oameni si sa ne bucuram impreuna de acest sport, dar pentru mine Sinaia nu este cadrul cel mai potrivit. Cu toate ca specialitatea mea este on-piste, o sa fiu bucuros sa-mi iau o pereche de allmountain pe care sa pun legaturi de tura si sa urc in Sinaia.

    Cred ca intr-o zi normala de weekend in Valea Dorului, daca suntem doi, unul se aseaza la coada la telescaun, si celalalt o apuca pe partie in sus cu echipament de tura, sunt mari sanse ca cel cu echipament de tura sa ajunga sus inaintea celuilalt. Tare as fi curios de acest experiment.

    Noroc!
    Ultima modificare făcută de bruder_gio; 18.03.2009 la 01:06.

  3. Avatarul lui LeGo1aS
    nar fii rau sa se faca ... da fara skiuri de tura ) k nu le am

  4. daca se face doar pentru skiorii profrsionisti care mananca skiul pe paine,si care fac ski de tura ,atunci astia ca mine (incepatori) nu vor putea sa vina nici macar sa faca galerie . adica -sa se faca ceva undeva mai pe partii sa ne intanlim cu totii si avansati si incepatori . ar fi super ,si am avea un motiv sa ne mobilizam la o intanlire 'skivirus' . mi se pare o idee buna.

  5. Avatarul lui diavolis
    Salut! Vreau si eu, dar on piste.
    Ma uit la ceas, astept sa ninga!

  6. Avatarul lui omurau
    I-auzi dom'ne, am ajuns si invitat special lol

    Ce s-ar promova prin acest concurs ipotetic?

    ...personal nu ma incanta deloc ideea de urcare "la picior", dar daca am certitudinea ca e zapada ok si merge instalatia si pot sa plec in ziua respectiva as veni la sinaia.

  7. Citat Postat în original de omurau Vezi post
    I-auzi dom'ne, am ajuns si invitat special lol

    Ce s-ar promova prin acest concurs ipotetic?

    ...personal nu ma incanta deloc ideea de urcare "la picior", dar daca am certitudinea ca e zapada ok si merge instalatia si pot sa plec in ziua respectiva as veni la sinaia.
    Tot, inclusiv ideea de ski safe dar si corect(pret vs.calitate oferita), toleranta dar si buna cunoastere/informare a problemelor, este deocamdata o propunere/intrebare/discutie, statiunea este aleasa in discutie datorita boicotului, poate fi oricare alta dpmdv, inclusiv Poiana.
    Totusi in alegerea statiunii au , cred, ultimul cuvant .....cititorii

Subiecte similare

  1. Echipament off-piste - freeride si touring

    De hcampian în forumul Discutii echipament schi
    00:22  
    • Raspunsuri: 49
    Ultimul Mesaj
    00:22 17.08.2009
  2. NOU Concurs Skivirus

    De rares în forumul Concursuri pe Skivirus
    15:11  
    • Raspunsuri: 0
    Ultimul Mesaj
    15:11 02.01.2009
  3. Intalnire Membrii Skivirus 26.11.2008

    De shoryzo în forumul Unde ne dam intalnire
    11:22  
    • Raspunsuri: 16
    Ultimul Mesaj
    11:22 27.11.2008
  4. Intalnire Skivirus

    De LeGo1aS în forumul Discutii
    10:16  
    • Raspunsuri: 2
    Ultimul Mesaj
    10:16 10.11.2008
  5. Poza de la un concurs

    De rares în forumul Cupa Mondiala
    21:45  
    • Raspunsuri: 14
    Ultimul Mesaj
    21:45 27.01.2008


SEO by vBSEO