CONCURS SKIVIRUS
Cine ce?


Majoritatea au petrecut sarbatorile departe de casa, asa ca Skivirus a pregatit pentru voi un concurs. Un concurs la care dupa cum v-am obisnuit, nu se va trage la sorti, nu se va suna la tot felul de numere de telefon, un concurs la care poate participa orice membru al comunitatii Skivirus, in afara de cei din staff-ul de administrare.

Premiul


Am pus la bataie un PREMIU SURPRIZA si un tricou Skivirus.

Reguli


Ce trebuie sa faceti? Concursul se adreseaza in special celor care au fost in preajma sarbatorilor la munte, mai exact la schi/snowboard!

Trebuie sa scrieti un articol aici despre cum v-ati petrecut sarbatorile la munte, la schi, la snowboard. Povestirea ar trebui sa contina cel putin 3 poze dar nu mai mult de 7 poze. Daca sunt mai multe poze ar trebui sa includeti un link spre galeria de poze de pe site, unde vor fi puse restul.

Articolele ulterior vor primi nota si comentarii de la ceilalti membrii ai comunitatii. In functie de nota si de numarul comentariilor se va desemna castigatorul. Bineinteles in VAZUL TUTUROR. Defapt VOI veti desemna castigatorul. Concursul incepe pe data de 3.1.2009 si se termina pe 25.1.2009 la ora 23.00. Articolele se vor pune pe site pana pe data de 21.1.2009 la ora 24:00 iar votarile vor avea loc pana la sfarsitul concursului, 25.1.2009 ora 23:00 . Castigatorul se va desemna luni 26.1.2009

Premiul va fi inmanat doar daca sunt mai mult de 4 articole inscrise in concurs. In caz contrar se va amana data de incheiere pana cand vor fi inscrise 4. Iar data de inchidere a votarilor se va amana cu 3 zile de la data inscrierii ultimului articol.


Premiul va fi inmanat personal de catre un membru al staffului.

Articolele trebuie sa fie in limba ROMANA!

NU aveti voie sa puneti articole luate de pe alte site-uri din Romania sau de pe site-uri care folosesc ca limba de prezentare a continutului, romana. . Cei care vor face aceasta vor fi sanctionati!