1. Avatarul lui Mal

  Mi se pare relevant...

  Mi se pare relevant ca azi dimineata Bute, la orele 5, ultracampionul mondial al boxului profesionist, a devenit, luptat si sangerat pentru a sasea oara, imparatul de necontestat al unei competitii interzise multa vreme romanilor.

  Mi se pare relevant ca nicio televiziune particulara sau de stat din Romania nu a transmis aceasta lupta.

  Mi se pare relevant ca tara in care traim se numeste Romania.

  Mi se pare relevant ca Bute este mai degraba strain celor care se umfla de patriotism duminica tipand: "e roman de-al nostru."

  Mi se pare relevant ca Bute este din ce in ce mai putin roman, nu ar merita o categorisire de asta.

 2. Avatarul lui tudorbigfoot
  Important este ca a castigat lupta acum ramane doar sa ne uitam pe you tube la ce am pierdut

 3. bravo, bravo, bravo @mal pentru postare!

  urmaream si eu deznodamantul meciului,... desi era cam clar ca bute o sa isi pastreze titlul, americanul nu e de nivelul lui... ce este interesant e ca dreptul de transmitere a meciului a costat 100.000 euro, fata de 600.000 euro cat costa o transmisie de fotbal din champions league, si totusi nici o televiziune din romania nu a platit banii astia ca sa vedem meciul. rusinos! nu vreau sa supar pe nimeni, dar pentru mine personal fotbalul (romanesc) nu mai este de mult un model sportiv de urmat sau de urmarit. avem in schimb modele cu adevarat autentice in sport, adevarati eroi nestiuti si necunoscuti publicului. in aceeasi situatie cu lucian bute sunt multi altii: ma gandesc la constantina dita, de exemplu. campioana olimpica la maraton, la 38 de ani! ce sportiva! si daca cauti informatii despre ea in spatiul media romanesc nu gasesti!SEO by vBSEO