Si eu planuiesc sa fac cateva partii din cele nemarcate din Sinaia

sper sa ma am ocazii anul asta....Cat despre vaile din Bucegi (Cerb, Pipion, Morarului si care mai sunt pe zona), sunt f interesante si tentante, dar prt asa ceva trebuie un pic altfel organizat (persoane cu experienta in tura, care cunosc zonele, echipamente adecavate, persoane care stiu ce riscuri exista si nu iau totul ca pe o mare caterinca, samd).
Cat despre formarea unei "subcomunitati" nu cred ca e cazul ptr ca daca se striga pe aici FREERIDE sau FREESKI sunt putini care ridica mana (o duzina poate doua daca nu ma insel) si oricum aici sunt deja pasionatii de ski si nu prea mai conteaza de care ski sunt pasionati, trierea se face atunci cand se organizeaza o iesire undeva....Belive me!
Topicul despre echipamentul off-piste poate fi deschis de oricine si oricand, dar la fel cum ziceai si tu, aceasta ramura a skiului este mai putin cunoscuta in RO si la fel este si echipamentul....Fa si tu o mica statistica la cele cateva discutii care se apropie de off-piste (freeride valea malinului?:P, avalanse, freeride) si care mai sunt, daca mai sunt si altele, si vezi acolo cam ce pondere au cei care sunt cunoscatori de asa ceva si cat se implica lumea....Este un domeniu timid, care totusi iti cere foarte multe...cunostinte, experineta si bani!
@hcampian: la o prima strigare si fara sa stau sa ma gandesc mult, eu m-as baza pe doua persoane Thenutz si John_Dude, stampilati in frunte cu off-piste
PS-no offence, daca din graba am uitat pe cineva, nu a fost cu intentie, am si mentionata asta mai sus (o strigare si un gand rapid)
PS'-Sho, si pe tine o sa ma bazez cand te vad cu MagFire-urile in picioare, ca atunci sper sa te mai relacezi si tu...te streseaza mult ETL-uirile alea