View Single Post
Vechi 02/13/08, 13:16:10
popika's Avatar
popika popika is offline
Administrator

Data înregistrării: 11/19/07
Locație: Bucuresti
Citat:
În prealabil postat de cruger Vezi mesajul
@popika Si ma rog unde vrei sa mai mergem ? Tot asa o gasca de 7- 8 -10 insi ? Powder ? cand ? hai ca deabea m-am incins. A fost super tare mini excursia asta si cred ca e doar inceputul unei frumoase prietenii intr-e virusati
Asa ca hai sa nu pierdem prea mult timp si sa profitam din plin de timpul ramas pana se topeste zapada (mai mult de o luna jumate nu cred sa mai tina, ma rog poate la balea , asa zicea shoryzo) si sa reeditam episodul straja. Ce ziceti ?
Acum nu stiu unde sa mergem.....Bineinteles ca tot in gasca merge ca si mie mi-a placut enorm de mult, insa data viitoare o sa las pe altcineva sa se ocupe de cazare ca eu mi-am blestemat zilele.....(ca s afie fara durere de cap toti banii de cazare se platesc inainte)...
Chiar am mai vrb cu John_Dude si inca cativa sa tragem o tura si la Balea...si acolo o sa fie super misto, insa acolo este totul mult mai reu decat ce s-a vazut la Straja....
Poate ar trebui sa deschidem un topic despre Ep III Skivirusatii in Parang, ce zici? De reeditat nu reeditam nimic...scriemun alt episod

DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!
Reply With Quote
-->