View Single Post
Vechi 02/05/08, 11:22:09
hcampian's Avatar
hcampian hcampian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02/05/08
Locație: Bucuresti
un impatimit va saluta!

Salutari tuturor!

Ma bucur mult ca exista in sfarsit un forum dedicat celor ce le place sa alunece pe zapada

Pai sa ma prezint: Campian Horatiu, din Cluj, actualmente stabilit de putin timp in Bucuresti.
Varsta mea ca schior (ca aia conteaza, nu?) - vreo 4-5 ani, nu am avut norocul sa invat de mic.
Ce fel de schi practic si pe unde:
- partie: viteza, moguli, stil oldschool (curbe marunte, nu sunt mare fan carving) - nivel destul de bun, locatii preferate: Sinaia (in afara de Valea Dorului), Mogosa, Poiana Brasov, Azuga, Parang
- off-piste/freeride - un nivel bunicel de inceput, mai am de invatat una-alta. Am schiat prin Bucegi (Cerb, Pripon, Sinaia - Tarle, Papagal, Genune, alte variante), Baiului, Muntele Mare, Vladeasa, Parang, Bihor
- schi de tura - cam prin aceleasi zone ca si off-piste, nivelul tehnic depinde de cel de mai sus
- monoschi - o mare pasiune, nivel destul de bun, din pacate la ora actuala nu mai am nici un monoschi cat de cat functional
- telemark, freestyle - un inceput promitator (primii pasi)

Nu sunt, nu am fost si nu voi fi niciodata pasionat de snowboard.

Echipament folosit in trecut - schiuri Kastle drepte de 1.95, Dynastar Outlander, Explosiv Competitor SL (un super schi de partie), Dynafit Tour Lite Carve (un schi foarte prost), monoschiuri Head, Rossignol si unul facut dintr-un snowboard.

Echipamentul actual: schiuri Movement Demon (1.79, 116-77-106), legaturi Diamir Explore, clapari Nordica TR10 (in curs de schimbare), bete Movement Joystick

Alte pasiuni: speologie, mountain bike, munte, canioning, fotografie, mersul cu masina, etc...

Mai multe despre mine pe site-ul cam invechit Untitled Document si pe blog-ul actualizat aleator Campian Horatiu - Anii cei mai frumosi, in mijlocul naturii

Pai sa ne auzim cu bine in continuare,
Horatiu
Reply With Quote
-->