View Single Post
Vechi 01/10/08, 16:58:24
popika's Avatar
popika popika is offline
Administrator

Data înregistrării: 11/19/07
Locație: Bucuresti
Eu nu am fost, dar pot sa iti spun cateva lucruri pe care l-am aflat si eu despre acest eveniment, la care o sa merg si eu (+1) il car si pe Rares si sper sa vina mai multi virusati pe acolo, sa ne strangem gasca si cu aceasta okazie, sa ne cunoastem mai bine.
Concursul sau evenimentul Ecoul Malinului se tine pe Valea Malinului, la sfarsitul lunii mai in fiecare an. Data exacta inca nu se cunoaste, dar o sa aflam noi si o sa aflii si tu (si colegii de echipa-btw ne bucuram ca si colegii de echipa stau cu ochii pe noi). Valea Malinului este situata situata in Masivul Bucegi si pleaca chiar de sub Vf. Costila (2490m,abruptul nordic al Muntelui Costila ), de la marginea Platoului Bucegilor. Locul in care se desfasoara concursul are un grad de inclinare destul de ridicat (55° la intrare), este destul de dificil prin urmare, avand forma de canion. Din punct de vedere al accesului, am inteles ca se urca cu telecabina Busteni-Babele, apoi se merge pe jos pina la releul Costila, aprox 1h-1,15h, timp care depinde de conditia fizica a fiecaruia, deci poate fi mai mic sau mai mare
Editia din 2006 a avut loc pe 26 mai si ultima editie, cea din 2007 a avut loc pe 12 mai, deci prin urmare, totul depinde de evolutia vremii. Participantii sunt de varste diferite si zic asta deaorece am auzit ca s-au dat premii ptr cel mai tanar concurent in varsta de 15 ani si premii ptr fidelitate unor "tinerei" de 60 respectiv 69 de ani, care concureaza in fiecare an inca de la prima editie.
Parcursul este abordat de fiecare concurent in functie de pregatirea fizica si psihica si poate cuprinde sarituri de pe stinci, salturi peste crevase, coboriri printre pereti apropiati. Asa ca dupa cum va dati si voi seama, exista un risc ridicat de accidentare si pot fi accidente serioase si voi sincer nu stiu cat va permiteti sa va accidentati.

Eh....cam atatea stiu eu daca mai vrei informatii, da un semn si mai gasim ceva

DON'T RIDE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!
Reply With Quote
-->